Totaal aantal pageviews

maandag 15 november 2010

Schoonheidsbehandeling

Het leek me een goed idee om voor de december drukte een bezoek te brengen aan de schoonheidspecialiste voor een gezichtbehandeling en het epileren van mijn wenkbrauwen en waxen van mijn bovenlip. Nu ik wat ouder word is mijn haargroei op sommige plaatsen aan het wildgroeien en wordt het op andere plaatsen zichtbaar dunner. Al een paar jaar ga ik voor zo'n behandeling naar een opleidingsinstituut. Voor een paar euro word je daar behandeld door een student, onder begeleiding van een docent. Ik heb daar goede ervaringen mee, alleen gingen ze op een keer ineens mijn wenkbrauwen bijknippen, iets wat ik absoluut niet wil, maar er was al ingeknipt voor ik er erg in had en toen moest het wel afgemaakt worden. Nou ja,ik belde dus, maar kreeg te horen dat ze hun vestiging in Amsterdam gesloten hadden. Er is er nog wel een in Utrecht, vlakbij het station. Ik vind dat te ver, maar voor iemand die in Utrecht woont is het een aanrader.

2 opmerkingen:

  1. Zeker als je in de buurt woont. Zelf heb ik me er nog nooit aan gewaagd. Mijn wenkbrauwen zie je bijna niet eens en haal ik altijd met een potloodje wat bij en epileer ze ook zelf, een snor, ik voel wel af en toe een haartje en die trek ik er tot nu toe zelf wel even uit. Anders ga ik ze zelf harsen.
    Bespaard veel geld en tijd.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik zal nu ook wel zelf aan het harsen of waxen moeten. Misschien doe ik het samen met een vriendin, dan wordt het toch nog gezellig.

    BeantwoordenVerwijderen