Totaal aantal pageviews

dinsdag 9 november 2010

Eco wasbal

Soms moet je investeren om te kunnen besparen, maar het stuit me wel tegen de borst. Het lijkt de omgekeerde wereld.
Zo kreeg ik vanmorgen de Blokker folder binnen. Ik ben één van die mensen die folders doorkijken heerlijk vind, hoe dikker de stapel hoe liever het me is. In bijna elke folder kom ik wel iets tegen waarvan ik denk dat het handig is, voordelig, of dat ik het goed kan gebruiken. Gelukkig vergeet ik dat vervolgens meestal weer. In deze folder stond de Ecowasbal aangeboden, van 28 nu voor 25 euro. Als je deze bal in de wasmachine stopt heb je bij het wassen bijna geen wasmiddel nodig is de claim. Wetenschappelijk getest zeggen ze. Je bespaart dan 240 euro bij 1000 (!) wasbeurten en bovendien is het beter voor het milieu. Ik vind 25 euro nog weer een hoop geld, misschien bevalt het toch wel niet en dan zit je met dat ding. Aan de andere kant, misschien werkt het wel heel goed en plezierig en dan laat ik een kans om milieubesparend en uitgaven beperkend bezig te zijn liggen. Tja.

2 opmerkingen:

  1. Ja, dat vind ik precies waar. Deze week had ik mijn machine helemaal gevuld en er kon nog net een hand bovenin en deed 1 schepje zeeppoeder erin en dacht als dat maar goed gaat, maar wat dacht net zo schoon als anders. Dat is nog eens bezuinigen dacht ik. Ga het vaker doen. Ik denk als ik dat produkt van de blokker aanschaf ik juist vaker ga wassen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Johanna, je hebt gelijk, ik heb besloten die bal niet te gaan kopen, maar ook eerst eens te gaan wassen met de helft van het wasmiddel.

    BeantwoordenVerwijderen