Totaal aantal pageviews

woensdag 5 januari 2011

Vervelen

Ik voel me nog steeds beroerd, maar heb besloten dat mijn griep over het hoogtepunt (dieptepunt) heen is. Ik begin me te vervelen en baal ervan dat ik nog niets kan doen zonder meteen uitgeput te raken en in een rochelende hoestbui neer te zeigen. Normaal kan ik dagenlang helemaal gelukkig zijn met een boek in mijn hand, maar nu is lezen door mijn oogoperatie nog een behoorlijk grote inspanning. Televisie kijken, zo is lang geleden besloten, doen we overdag nooit en even gezellig een gesprekje voeren met mijn man of een vriendin bellen zit er ook niet in, te vermoeiend, ik heb geen zin om vrolijk te doen, eigenlijk word ik behoorlijk chagrijnig.
Ik heb allerlei afspraken van deze week verschoven naar volgende week. Het voelt alsof dit jaar daardoor nog niet van start is gegaan, ik blijf hangen in de overgangsfase. Waar ik wel blij mee ben is dat ik meteen na oud en nieuw begonnen ben de kerstversiering op te ruimen, zodat ik niet nu nog tegen de deprimerende restanten daarvan aan zit te kijken. En dan die stomme plaatjes bij dat bloggen, die ga ik er ook niet meer bij zetten.
Weet je wat, ik zet toch de televisie maar eens even aan.

6 opmerkingen:

 1. oooh wat lekker charerijnig, ik weet niet eens hoe je dat moet schrijven, maar ik zie dat je het echt te pakken hebt, geef het even de tijd en doe het goed en dan ben je er weer, liefs marion

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja zo te horen zit je niet lekker in je vel. Ga als je geen koorts hebt lekker wandelen, dat geeft nieuwe energie. En een verkoudheid hebben we allemaal recht op zei een dokter ooit eens tegen mij. En als je begint te zeuren ben je over de kwaal heen vond ik altijd bij onze zoon.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Koop een luisterboek! Het is geen consuminderen, maar misschien is het wel heel erg leuk.

  Sterkte met jezelf.

  Liefs, Haagje

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nou, in ieder geval heb ik even moeten lachen om jullie reacties. Die van Marion heb ik opgevolgd, ik ben weer mijn bed ingegaan en heb
  een paar uur geslapen. En Johanna, ik heb echt wel griep, koorts en alles doet me pijn, dus wandelen zat er vandaag nog niet in. Het leukste vond ik je opmerking over als je zoon ziek was. Klopt ook wel een beetje, als kinderen echt ziek zijn heb je geen kind aan ze, pas als ze aan de beterende hand zijn worden ze lastig.
  Haagje, een luisterboek heb ik nog nooit gehad. Wel kado gegeven aan mijn dochter die het prettig vind om er in de auto naar te luisteren. Misschien moet ik het inderdaad ook eens voor mezelf proberen, maar ik associeer het wel een beetje met oude slechtziende mensen.
  (Oh mijn god, misschien ben ik dat wel)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Och wat vervelend dat je je beroerd voelt. Dat is geen goed begin van het nieuwe jaar!
  Luisterboeken zijn echt niet alleen voor oude, slechtziende mensen hoor. Het is heerlijk om creatief bezig te zijn met een luisterboek op de achtergrond. Ik vind dat heerlijk. En daarbij vind ik ook het "gewone" lezen nog steeds leuk.
  Enne... ik vind blogplaatjes niet stom, maar dat wist je al, he:-) ?
  Hoop dat je je snel beter voelt.
  Liefs,
  Janny

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Even lekker klagen lucht op. En de plaatjes vind ik juist zo leuk! Gewoon nog even mopperen en dan wat leuks doen.

  Liefs Frederique

  BeantwoordenVerwijderen