Totaal aantal pageviews

vrijdag 7 januari 2011

Hier zijn ze dan

 Herinneren jullie nog hoe het was?En zo is het geworden
Dit is onze huisengelHet oude gedeelte van de nieuwe keuken. Onze keuken heeft een soort T vorm, waardoor een mooi eetgedeelte is ontstaan.


Elke keer dat ik de keuken binnenkom maakt mijn hart een sprongetje van blijdschap. Met kerst hadden we nog wel even een schrik. De kraan zat gewoon los en kwam eraf, waardoor het water over de aanrecht gulpten. Na de feestdagen heb ik de keukenmijnheer gebeld en de volgende dag kwam er iemand langs die hem vastgemaakt heeft. daar was ik heel tevreden over.
Ik ben nu aan de gang gegaan met de vloerbedekking. Ik had al besloten dat ik marmoleum wil, alleen de kleur weet ik nog niet zeker. Ik heb nu bij een bedrijf stalen opgevraagd van botergeel, en licht, middel en donkergrijs. Dat laatste lijkt me het mooist, maar ik ben bang dat je daar echt elk kruimeltje op ziet.
Voor die tijd moet eigenlijk het schilder en witwerk nog even bijgewerkt worden, dus we zijn nog niet helemaal klaar.


9 opmerkingen:

 1. oooh wat GEWELDIG n wat zal jij gaan genieten aan je tafeltje met vele kopjes koffie en gezellige praat, echt heel mooi geworden , geniet ervan he ? heb je verdient , liefs marion

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, het ziet er top uit! Daar mag je zeker trots op zijn, geniet ervan!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige keuken. Heeft wel wat van mijn keuken weg. Maar jij hebt een apart eetgedeelte en dat lijkt me heerlijk. Wat fijn voor je dat je er zo blij van wordt! Geniet er maar van, hij ziet er echt mooi uit!
  Groetjes,
  Janny

  BeantwoordenVerwijderen
 4. oh wat mooi dit wil ik ook wel hoor!! lieve groet vanwege Jezebelle uit vlaanderen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel erg mooi. De vloerbedekking die je nu hebt staat er qua kleur wel heel mooi bij. Maar zal wel aan vernieuwing toe zijn. Lekker in de keuken zitten eten vind ik ook het mooist. Hier ga je echt van genieten en gaat je treurige gevoel vast ook weg. Lekker bakken en die heerlijke geuren daar houden mannen ook van, dat soort gezelligheid. Veel plezier in je nieuwe keuken.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel erg mooi vind ik de keuken, die leuke kast naast de eettafel past er ook helemaal bij. Wat zul je hier lang van genieten.
  Wat ligt daar op de vloer? is dat een tegel of is dat zeil? Ik weet natuurlijk niet of die nog in goede staat verkeerd, maar naar mijn idee past die vloer heel goed bij de nieuwe keuken.
  Heel veel plezier ermee.
  liefs
  martine

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het gekke is dat het oude zeil wat er nu nog ligt inderdaad ook mooi staat bij mijn nieuwe keuken, maar inderdaad, en dat is op de foto's niet goed te zien, het is erg hard aan vervanging toe.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind het een praqchtige keuken. Ik kan mij voorstellen dat je er blij mee bent. Geniet ervan!

  liefs Frederique

  BeantwoordenVerwijderen
 9. in 1 woord: WAUW!! Precies mijn smaak! zowel de nieuwe keuken als de buffetkast! Ik zou er ├║ren in kunnen slijten haha. Heel veel plezier met je nieuwe keuken!

  BeantwoordenVerwijderen