Totaal aantal pageviews

zaterdag 22 januari 2011

Ik brand een kaarsje


Mijn zoon en zijn vrouw zijn een paar dagen geleden bij de notaris geweest. De akte van het huis is gepasseerd en ze hebben de sleutel gekregen. Hij is er beduust van en begrijpt niet helemaal dat een bank hem zoveel geld wil lenen.
Ik heb een altaartje voor ze opgesteld en een kaarsje gebrand om ze veiligheid en geluk te wensen met hun nieuwe huis.
Nu moet er natuurlijk geklust gaan worden. Daar ben ik niet zo goed in, maar ik ben alweer gevraagd om de gordijnen te naaien.

4 opmerkingen:

 1. Leuk, lekker klussen. Behang plakken vind ik erg leuk werk en gordijnen naaien ook, maar schilderen bah niks voor mij. Het geeft altijd zo'n samenhorig gevoel als iedereen aan het klussen is. Fijn dat ze een huis gekocht hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk voor je zoon en zijn vrouw. Klussen, ik weet er alles van. Maar het geeft je een goed gevoel als je je kinderen kunt helpen.

  Liefs Fredeique

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi gedaan. De liefde straalt ervan af. Je hoeft je de komende tijd niet te vervelen, hebben ze veel gordijnen nodig?

  Liefs, Haagje

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat fijn voor je zoon en schoondochter. Heerlijk om je eigen stempel op een huis te drukken en het een echt thuis te maken.
  Ja... en natuurlijk moeten ouders dan ook weer aantreden. Ik weet er alles van, mijn twee dochters zijn diverse keren verhuisd. Maar voorlopig zitten ze goed dus kan Mam even blijven waar ze is:-)
  Veel succes ermee!
  Janny

  BeantwoordenVerwijderen