Totaal aantal pageviews

donderdag 9 december 2010

Zuinig aan doen is tot daar aan toe.

Zuinig aan doen is tot daar aan toe, ik zal binnenkort wel moeten. Maar zuinig aan je voorbereiden op een feest is toch echt een brug te ver. Ik stond al met de zoute pinda's in mijn hand toen dat besef tot me doordrong. Zondag is het feest, niks zuinig aan, maar lekkere nootjes, franse kazen, verschillende taarten. Oké, het blijft bij die ééne fles champagne die er nog staat van vorig jaar, verder wordt het Prosecco, goedkope wijn met aanbeveling en bier. Natuurlijk sap en fris, koffie en thee en Merci chocolaatjes. Wat ook erg feestelijk is en niet mag ontbreken is een likeurtje bij de koffie, zonder dat is het niet echt feest. Verder geen sterke drank, dat doen we nooit.
Ja, ik weet het, het lijkt nu wel of er ontzettend gezopen gaat worden, maar dat is echt niet zo. Op feesten bij mij thuis wordt nooit iemand echt dronken, hoogstens erg gezellig en er is ook nog nooit een onvertogen woord gevallen.
Het programma is als volgt. Bij mij thuis verzamelen om 16.00, welkom met 'bubbles' en taart. Dan lopen we om 17.15 naar de Chinees, waar ik om 17.30 voor 20 man gereserveerd heb. Een beetje vroeg, in verband met de kleinkinderen. Daarna kunnen mensen die dat willen nog mee naar mijn huis voor koffie met likeur en verder feesten.
In januari zien we wel weer verder.

7 opmerkingen:

 1. Wat klinkt dat gezellig! 65 jaar word je maar een keer. Geniet ervan. Heel veel plezier.

  Liefs Frederique

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het gaat toch om het samen zijn, en mocht het te duur worden nemen ze zelf maar wat mee. Misschien een idee voor de volgende keer. Het lijkt wel een studenten feest.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. nou niks mis mee hoor, lekker feesten he? het is je van harte gegund, e genieten hoor, inderdaad in januarie zien we allemaal wel weer verder, en we helpen elkaar toch ? fijn feestje, liefs marion

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Groot gelijk. Ik kan nooit maat houden bij zulke festiviteiten. Maar ik ga het toch eens proberen, want genoeg moet toch genoeg zijn. Ik wens je in ieder geval een heel gezellig feest toe.

  Liefs, Haagje

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het wordt vast ontzettend gezellig en in januarie lukt het je vast om de schade weer in te halen!
  liefs van Romy

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik hoop dat je een fijne dag hebt.Geniet er maar van.
  Januari komt vanzelf wel, dan zien we wel verder.
  Groetjes Bep

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat klinkt als een goed feest, hoor! Ben dol op prosecco, niks mis mee!
  En 65 worden is een heel grote mijlpaal, dus daar is het geld goed aan besteed! Dan moet het idd in januari een pietsje minder, maar dat is het toch waard?
  Heel veel plezier gewenst,
  Janny

  BeantwoordenVerwijderen