Totaal aantal pageviews

dinsdag 7 december 2010

De stad in

Het is traditie geworden om één keer per jaar, rond deze tijd, met een goede vriendin de stad in te gaan. We kijken naar kerstversieringen, kerstkadootjes en kerstkleren. Het is ook traditie dat ik rondkijk of ik iets leuks zie als kadootje voor mijn verjaardag en haar dat subtiel laat weten. 'Oh kijk eens wat een leuke ketting', nou ja ik koop hem nog maar niet'. Zij loopt dan even later terug en koopt de ketting. Dit jaar zag ik een mooie tas, maar veel te duur. Ik speelde het spel niet helemaal mee en vond dat ze die niet mocht kopen, of dat we hem samen zouden betalen. Daar wilde ze niet van weten, ik werd maar 1 keer 65 en dat soort argumenten, dus even later was ik haar even 'kwijt'. Ik was ook op zoek naar een nieuwe outfit maar ben daarin niet geslaagd. Ik paste er niet in of het stond me niet. Ik denk dat ik mijn kledingstyle moet gaan aanpassen aan een zekere leeftijd en een bepaald figuur .Balen. Maar goed, aan shoppen heb ik dus niet veel uitgegeven. Maar, toen werd het gezellig. Ook traditie, na het shoppen een hapje eten bij La Place en dan in een bruin kroegje nog wat drinken. Om toch wat terug te doen voor die dure tas stond ik erop de drankjes van mijn vriendin te betalen, waardoor ik toch ongemerkt aan eten en drinken 60 euro kwijt was. Maar zeg nou zelf, voor een echt geweldig gezellige avond uit is dat toch eigenlijk ook helemaal niet te veel betaald?

6 opmerkingen:

 1. Daar heb je toch ook geld voor? Niet om te verspillen maar juist ook voor die hele leuke dierbare dingen.

  Wel super lief van je vriendin.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een fijne vriendin. Niet alleen voor het kostbare cadeau maar voor het feit dat ze je zo graag een plezier doet!
  En dat bedrag: ja, soms is het iets meer dan je van te voren had gedacht maar het is ook een uitje waar jullie allebei heel erg van hebben genoten, toch? Dan is het het ten volle waard!
  Groet,
  Janny

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ach, zolang de bruine het nog kan trekken, gewoon doen, lekker gezellig toch. Een ander steekt het in een abbonement van een sportclub of.. weet ik wat, mag jij dan ook eens.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk, zulke tradities. En ook leuk om je lekker te laten verwennen en het ging nog vice versa ook. Maar dat hoeft niet altijd hoor. Het is gewoon leuk om eens iemand te verwennen of zelf verwent te worden, ook al is dat soms moeilijk.

  Liefs, Haagje

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vond het grappig dat je op mijn blog reageerde met de opmerking dat er in een boek ook geen plaatjes staan. Je hebt helemaal gelijk. Het hoeft ook niet altijd, en zeker in een blog met jouw onderwerpen niet.
  Maar ik ben nu eenmaal erg visueel ingesteld en geniet minstens net zoveel van foto's, illustraties e.d. Maar dat weerhoud me niet om ook andersoortige blogs te lezen, hoor.
  Groetjes,
  Janny

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een lieve vriendin. En 65 worden is toch speciaal?

  Geniet ervan!

  Liefs Frederique

  BeantwoordenVerwijderen