Totaal aantal pageviews

maandag 6 december 2010

Grote aankoop

Ik geloof dat het al 10 jaar geleden is dat ik begon na te denken over een nieuwe keuken. In ieder geval zo lang geleden dat mijn jongste zoon nog zo klein was dat hij werkelijk verbaast reageerde toen hij er mij over hoorde, 'We hebben toch  al een keuken?'. Ja, ja, het consuminderen zit er soms al vroeg in.
Ik begon rond te kijken, in gedachten keukens uit te zoeken en zelfs had ik een aantal jaren geleden er al bijna een gekocht toen ik op het laatst toch weer terugschrok voor de prijs. Maar, ook voor de drukte, de troep, de organisatie, de beslissing en noem maar op. Hetzelfde gebeurde net voor de zomervacantie. Ik dorst gewoon zo'n grote aankoop niet te doen. Uiteindelijk dus toch de beslissing genomen. Als ik het nu niet doe, doe ik het nooit en nu heb ik er hopelijk nog een lange tijd plezier van. Maar, ik vind het nog steeds eng. Ik maak foto's als hij klaar is, die laat ik dan hier wel zien. Wat ik grappig vond is dat mijn jongste zoon en zijn vrouw, die net eeen huis gekocht hebben, het erover hadden dat de keuken die erin zat niet veel was. Schoondochter wilde er een andere keuken in. Is goed, zegt mijn zoon, maar dan op de manier van mijn moeder. Waarmee hij bedoelde dat het zou gebeuren, maar op de lange termijn!

6 opmerkingen:

 1. Je zult vast ontzettend genieten van je mooie nieuwe keuken!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nou dan jou keuken(oude) maar in het huis van de schoondochter. Als die er tenminste beter uitziet.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ben heel erg benieuwd naar je keuken, de onze kosste maar iets in de € 700,00 echt waar !!! op het fornuis na dan goed he? geniet ervan ook van de rommel, is echt leuk , liefs marion

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wij hebben al een tijdje een nieuwe keuken. En ik geniet er nog elke dag van.

  Het is een goede beslissing geweest.En ik weet zeker dat je er ook van geniet!

  Liefs Frederique

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heerlijk is dat, een fijne nieuwe keuken. En inderdaad een aankoop die je niet 1-2-3 doet. Ben wel benieuwd, heb je plaatjes van hoe het ongeveer gaat worden of hou dat lekker voor jezelf tot ie af is?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Johanna: Naar mijn schoondochter zal niet gaan, mijn keuken is echt op.
  Marion, goh dat is echt goedkoop, maar, hoeveel kostte je fornuis?
  Valhalla, nog even wachten, de foto's komen inderdaad als hij staat.

  BeantwoordenVerwijderen