Totaal aantal pageviews

zaterdag 2 november 2013

Woordferificatie

Lieve mensen,
Daar blijk ik enorm slecht in te zijn. Het lukt me vaak niet, ondanks vele pogingen om er doorheen te komen. Ik vraag me af of dit echt aan mij ligt of dat anderen er ook last van hebben. In ieder geval, ik wil hier even laten weten dat ik veel meelees, het leuk zou vinden om te reageren, zelf vind ik reacties ook leuk, maar dat het me stomweg dus vaak niet lukt.

5 opmerkingen:

  1. Een enkele keer lukt het niet dan bij de volgende maar die is vaak wat beter te lezen. Het blijft lastig, want waarom moet het zo moeilijk leesbaar zijn. Fijne avond.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja, dat probleem heb ik ook soms/vaak.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik probeer het vaak wel drie of vier keer en geef het uiteindelijk gefrustreerd op. Ook heb ik het gesproken woord geprobeerd, maar dat is nog erger.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hallo Heksenbezem. Ik hoop dat alles goed met je gaat. Wou even laten weten dat de woordferificatie nu beter is met cijfers. Dat had je vast al ondekt. Groetjes.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik kan nog steeds niet geloven dat ik niet weet waar ik moet beginnen, mijn naam is Juan, ik ben 36 jaar oud ik kreeg de diagnose genitale herpesziekte, ik verloor alle hoop in het leven, maar net als alle andere zocht ik nog steeds naar een genezing zelfs op internet en daar ontmoet ik Dr. Ogala ik kon het eerst niet geloven maar ook mijn schok na enige toediening van zijn kruidengeneesmiddelen ik ben zo blij om te zeggen dat ik nu genezen ben ik moet dit wonderbaarlijke delen ervaring, dus ik zeg tegen alle anderen met genitale herpesziekten, neem voor een beter leven en een beter milieu contact op met Dr ogala via e-mail: ogalasolutiontemple@gmail.com je kunt ook bellen of WhatsApp +2348052394128

    BeantwoordenVerwijderen