Totaal aantal pageviews

woensdag 10 augustus 2011

De rust is terug

Gisteren zijn de kleinkinderen weer opgehaald. We hebben van ze genoten maar ik merk wel dat ik zo langzamerhand ook erg op mijn rust gesteld ben. Na alles weer een beetje opgeruimd te hebben installeerde ik me met een boekje in mijn luie stoel. Ik zat nog maar net of mijn jongste zoon belde of hij met zijn vrouw kon komen eten. 'Goed, maar we eten rode bietjes met hardgekookte eieren'. 'Oh,lekker hoor, ik ben gek op bietjes en gekookte eieren. B. houdt niet van eieren, dus dan eet ik haar ei wel op. Ik ben er over een half uurtje.' Dus heb ik mijn boekje aan de kant gelegd, een grote pan aardappelen gekookt, wat extra sla aangemaakt als aanvulling op de bietjes en uit de vriezer nog een vegetarisch ietsje opgediept. Het was een gezellig bezoek. B. had een armbandje voor me meegebracht,gemaakt van kristallen die werken voor versterking van de hartfunctie en doorbloeding van de aderen. Ze maakt ze zelf en heeft sinds kort een eigen internet bedrijfje. ik mocht ook haar credit kaart even gebruiken om iets te bestellen bij Amazon.com. Mijn zoon heeft na het eten me nog even geholpen met een computerprobleem, dus die werkt nu weer goed. Ik voel me gezegend met mijn kinderen en kleinkinderen.

4 opmerkingen:

 1. Mooi te lezen, zo´n goeie band met je kroost. En ik kan me voorstellen dat je de rust ook fijn vind na zo´n bezoek.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk dat je zo'n fijn contact hebt met je kinderen en kleinkinderen. Geniet ervan. Maar dat lukt wel.

  Liefs Frederique

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Denk je net aan je rust toe te komen, staat de volgende op de stoep. Maar voor je kinderen heb je alles over. Ik ben tenminste blij als ze weer eens komen. Nou hebben wij maar 1.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. M'n schoonmoeder zei altijd het leuke is van kleinkinderen ze komen maar gaan ook weer naar hun ouders. Oftewel heerlijk om ze te zien maar ook heerlijk om weer samen te zijn.

  BeantwoordenVerwijderen